Deze site heeft beperkte ondersteuning voor uw browser. We raden aan om over te schakelen naar Edge, Chrome, Safari of Firefox.

✓ Gratis Wereldwijde Verzending

✓ Gratis Omruilen in EU

✓ 14 Dagen Retourbeleid

✓ 100% Veilige Betalingen

✓ Support Animal Rescue bij elke aankoop

A Perfect Jane lanceert eerste Nederlandse damesschoenenlabel

A Perfect Jane lanceert eerste Nederlandse damesschoenenlabel

Suzanne Harper is met A Perfect Jane van start gegaan met het eerste vegan en duurzame damesschoenenlabel van Nederlandse bodem. Om de collectie te lanceren is een crowdfundingcampagne opgestart.

 
 
Het idee voor A Perfect Jane is ontstaan doordat Harper zelf op zoek was naar mooie en stoere vegan damesschoenen. Dit bleek lastiger dan zij dacht. ‘’Als groot liefhebber van dieren, natuur en een passie voor mode ben ik op zoek gegaan naar een manier om dit te kunnen combineren, en dat is gelukt!”, aldus Harper. “Ik heb een mooie en stoere schoenenlijn ontwikkeld, waar geen dierenleed bij komt kijken en die ook nog milieuvriendelijk is.” De eerste collectie bestaat uit drie verschillende modellen en is gemaakt van vegan leer, een combinatie van mais en gerecycled PET. De felgroene zool geprint in een bladnerf straalt het duurzame karakter van het label uit. ‘’Goed voor mens, dier en milieu. En dat past weer perfect bij onze missie! Wij kunnen niet wachten om onze collectie te lanceren.” De eerste collectie is helemaal klaar om de wereld te veroveren. Om de productie te kunnen starten, heeft Harper een crowdfundingcampagne opgezet via CrowdAboutNow. In totaal is minimaal € 75.000,- nodig. De teller staat inmiddels op ruim € 45.000,-.

Winkelwagen

Geen producten meer beschikbaar voor aankoop